Hirdetés
. Hirdetés

Virtuális tanácsok a Szoftverbörzén

|

A Virtuális Szoftverbörzén a látogatók ingyenes tanácsadást is kaphatnak.

Hirdetés

Jövő héten, március 17 és 19 között kerül megrendezésre az első virtuális informatikai kiállítás Magyarországon. A Szoftverbörze különlegessége, hogy a kiállítók csak a szoftverborze.hu oldalon építik fel a standjaikat, a látogatók pedig az internetes oldal felkeresésével vehetnek részt az eseményen. Ám ez nem jelenti ugyanakkor azt, hogy pusztán egy weboldal szokásos böngészéséről van szó. Az egyes pavilonokban a kiállítók hárpm napon keresztül folyamatos ügyfélszolgálatot telepítenek, így a cégek képviselővel lehet online csevegni, vagy éppen webkamerán keresztül, privát tárgyalószobában beszélgetni.

 

szoftverborze_1.jpg


Annak érdekében, hogy elősegítsék a tapasztalat- és információcserét, a Szoftverbörze szervezői több elismert szakembert felkértek arra, hogy egy-egy aktuális témáról tartsanak előadást. Emellett a rendezvényre kilátogató üzleti döntéshozók olyan témakörökben kaphatnak ingyenes szaktanácsadást, mint a vállalatirányítási rendszerek és humánügyviteli szoftverek bevezetése, vagy az online marketing.

A Szoftverbörzén elhangzó előadások:

Többet hoz az informatikai bűnözés, mint a kábítószer-kereskedelem

Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője előadásában azt mutatja majd be, hogy a vállalati IT rendszerek feltörését ma már komoly mérnöki ismeretekkel rendelkező bűnözői csoportok végzik. A vállalatoknak is ennek megfelelően kellene megszerveznie az adataik védelmét - amihez önmagában nem elég egy drága rendszer megvásárlása. Az előadás a védelmi rendszerek informatikai hibái mellett az emberi tényező sebezhetőségére is kitér, és megmutatja, milyen eszközökkel lehet tesztelni egy-egy rendszert, illetve hogyan növelhető a vállalati biztonság.

Látható Magyarország, felhasználóbarát honlapok készítése

Dr. Mlinarics József, a Magyar Tartalomipari Szövetség ügyvezető elnöke arra mutat rá, hogy napjainkban egy csendes forradalom zajlik: épül a digitális világ. Ma már egyetlen komolyabb vállalat sem engedheti meg magának, hogy „hagyományos" megjelenései mellett elhanyagolja az online arculatát. Ezért az előadás bemutatja, hogy egy vállalat milyen formában jelenhet meg ebben az új, digitális világban, és mit tehetnek a vállalatok azért, hogy a látogatók pozitív benyomásokat szerezzenek, ha például megnézik a céges honlapot.

Hogyan készíthetünk elő egy sikeres és költséghatékony integrált vállalatirányítási szoftver-bevezetést?

Ha egy vállalat integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetése mellett dönt, akkor a vezetők elvárása az, hogy növekedjen a cég működési és piaci hatékonysága. Ezt csak úgy lehet elérni, ha a vállalat igényeihez legjobban illeszkedő szoftvert választják, és a bevezetést megfelelően előkészítik. Kulcsár Alexandra, az Optimum4 Tanácsadó Kft. ügyvezető igazgatója arra mutat rá, hogy a gyakorlatban mire kell figyelni a szoftverbevezetéskor.

Okos döntés, korszerű megoldás - HR-folyamatok a holnap technológiájával

Hadnagy Tünde, a VT-Soft Software Kft. projektvezetője előadásában arra keresi a választ, hogyan végezhetik el a vállalatok egyszerűbben a HR adminisztrációt, illetve miként lehet a humánügyviteli szoftver adatait a vállalati döntések támogatására használni. A szakember ismerteti, hogy milyen előnyöket kínál egy teljes mértékben testre szabható HR szoftver, és a humánügyviteli folyamatot minden részletében támogató új szoftvert, a VT-Constellation rendszert is bemutatja az érdeklődőknek.

Hogyan ne válasszunk HR szoftvert?

Polyák György, a VPS Group Személyügyi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója előadásában megpróbálja definiálni, hogy mit takar pontosan a HR szoftver kifejezés. Beszél arról, hogy a bérszámfejtés olyan szükséges plusz feladat, amelynek hatékony ellátásával a vállalatok növelhetik eredményességüket, ugyanakkor rámutat arra, hogy nem mindig kell hinni a kereskedőknek. A szakember az előadáson tulajdonképpen összegzi, hogy milyen kockázati tényezők és elvárások jelentkezhetnek egy beruházási projektnél.

Adobe CS4 - Határtalan lehetőségek

Perhiniák Márton, a Trans-Europe Consulting Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Adobe szakértője előadásában beszámol arról, hogy mekkora az együttműködés és az átjárhatóság az Adobe különböző termékei között. Emellett bemutatja az érdeklődőknek a leglátványosabb új Photoshop funkciókat, és kitér arra is, hogy az Adobe szoftverek hogyan támogatják a komplex munkafolyamatokat és a csoportmunkát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.