Hirdetés
. Hirdetés

Visszakapunk egy régi eszközt a Windows 10-ben

|

A tavaszi frissítésben visszatér a csúszka, amivel tableten vagy laptopon beállíthatjuk a megjelenítő fényességét.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows Insider programban kiadott legújabb OS-teszváltozat több új szolgáltatásról is lerántja a leplet, ugyanakkor sok felhasználó örömére egy rég hiányolt Windows eszközt is visszahoz. Ez pedig nem más, mint a fényesség-beállító csúszka, amely lehetővé teszi, hogy a Windows 10 műveleti központjából finomszabályozzuk a képernyő világosságát.

A csúszka a Windows 8.1-ben még megvolt, aztán a Microsoft fogta magát, és valamilyen okból a Windows 10-ből már kivette. Ehelyett előre elkészített beállításokat kínált a felhasználóknak (0, 25, 50 és 100 százalék), ami  azt jelenti, hogyha ha valaki mondjuk 70 százalékra vágyott, ezt már nem tudta beállítani.

A tavasszal várható, következő nagy Windows 10 frissítésben viszont a legújabb build tanúsága szerint szerint visszajön az eszköz, és így tableten vagy laptopon is egyszerűen tudjuk szabályozni a fényességet.

PC-n természetesen nem lesz elérhető a szolgáltatás, és csak olyan eszközökön tudjuk majd használni, amelyek támogatják az egyéni fényesség-beállításokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.