Hirdetés
. Hirdetés

Vízálló lesz az Amazon e-book olvasója

|

A Kind Oasis továbbfejlesztett változata a vízállóság mellett nagyobb képernyőt kap.

Hirdetés

Hirdetés

Az Amazon bejelentette, hogy legfejlettebb e-book olvasója, a Kindle Oasis megújul: képernyője nagyobb lesz, és az eszközt IPX8 vízállósággal vértezik fel, vagyis akkor se lesz semmi baja, ha a strandon vagy a kádban beleejtjük a vízbe.

A hét hüvelykes, 300 ppi-s Paperwhite megjelenítővel felszerelt, pehelykönnyű eszköz tovább javítja az olvasás élményét, ígéri Amazon. Használatát egyszerűsíti, hogy egy feltöltéssel hetekig bírja, és ha lemerül, aksija kevesebb, mint két óra alatt csurig tölthető.

Az új Kindle Oasist a strandon vagy a kádban is nyugodtan használhatjuk.

A vízállósága tényleg nagyon komoly: állítólag két méteres vízben tesztelték hatvan percen át, és meg se kottyant neki.

A termékhez tartozik egy új Audible app, amelynek segítségével Bluetooth fejhallgatót csatlakoztathatunk az Oasisra, és audiotartalmakat hallgathatunk az eszközről.

Az új Kindle Oasis 8 és 32 gigatájtos tárkiépítésben kerül forgalomba. Október végétől kezdik forgalmazni, ára 250 dollárról indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.