Hirdetés
. Hirdetés

Vizsgálja a Microsoft a problémákat okozó Windows 10-frissítést

|

Úgy tűnik, a WWAN LTE modemet használók számítógépén vágja taccsra az internetkapcsolatot a májusban megjelent KB4556799 jelű kumulatív frissítés.

Hirdetés

Májusban adta ki a Microsoft a Windows 10 operációs rendszerben komoly változtatásokat végrehajtó, KB4556799 jelű kumulatív frissítést, amely egy sor problémát okozott a felhasználók számítógépén. Ezek közül a legsúlyosabb a manapság már nélkülözhetetlennek tekinthető internetkapcsolat megszakadása a folt telepítését követően.

Hirdetés

A szoftvergyártó óriás most elismerte, hogy érkeztek hozzá információk különféle problémákról, a számítógépekről begyűjtött telemetrikus adatok alapján azonban azt állapították meg, hogy a kellemetlenségek nem érintenek sok felhasználót. Ennek ellenére folyik a hibák kivizsgálása, és nemsokára kiadnak egy javítást az internetkapcsolati problémák megoldására.

Úgy tűnik, a vezeték nélküli WAN LTE modemet használókat kapcsolja le a netről a kumulatív frissítés. Különösen bosszantó lehet számukra, hogy hálózatra kapcsolódást jelző ikon azt mutatja, hogy az internetkapcsolattal minden rendben van.

A javításon dolgoznak, azt egyeőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg, lehet, hogy már a jűniusi frissítőkeddem, de az is előfordulhat, hogy ennél később juthatnak hozzá az érintettek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.