Hirdetés
. Hirdetés

Webes alkalmazásfejlesztőt vásárolt a Motorola

|

A 280 North felvásárlása révén a mobilgyártó jelentősen bővítheti saját fejlesztésű Android-alkalmazásai kínálatát.

Hirdetés

A Techcrunch szerdai híre szerint a Motorola a ?a nyár folyamán", egy meg nem nevezett összegért felvásárolta a webes alkalmazások fejlesztésével foglalkozó 280 North-ot.

A cég egy böngésző-alapú prezentációs megoldás, a 280 Slides és a Cappuccino nevű, nyílt forráskódú alkalmazás-keretrendszer kifejlesztésével szerzett hírnevet a piacon.

A Motorola célja, hogy a 280 North technológiájának és szakmai tőkéjének felhasználásával különféle Android-alapú alkalmazásokat fejlesszen ki és dobjon piacra. ?A tranzakció révén a Motorola speciális web-alkalmazás fejlesztői tudásra és technológiára tett szert, melynek felhasználásával tovább bővíthetik saját alkalmazás-ökoszisztémánkat" - olvasható Tama McWhinney, a cég egyik szóvivőjének közleményében. ?Hiszünk abban, hogy a 280 North [felvásárlása] nagymértékben hozzájárulhat az Android ökoszisztéma innovatív, web-alapú alkalmazásokkal és technológiákkal való bővítéséhez."

A Motorola jelentős energiákat fektet az Android-alapú rendszerek fejlesztésébe. Annak érdekében, hogy kiemelkedjen az operációs rendszert használó gyártók tömegéből, a cég saját felhasználói felületet fejlesztett ki; a MotoBlur alkalmas a Facebook-hoz és Twitterhez hasonló közösségi oldalakon található információk feldolgozására.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.