Hirdetés
. Hirdetés

Webes jegyrendelés, nyomtatás a HP új érintőképernyős multifunkciósával

|

Az új HP Photosmart Premium with TouchSmart Web nyomtató érintőképernyős web alkalmazásokkal dolgozik

Hirdetés

 

A HP ma bemutatta a világ első webre csatlakozó nyomtatóját, a TouchSmart Web technológiára épülő HP Photosmart Premiumot (HP Photosmart Premium with TouchSmart Web). A készülék maga egy fotóminőségű nyomtató, melyet nagy méretű érintőképernyővel láttak el, ennek speciális böngészőfelületén pedig több internete szolgáltató alkalmazásait elérhetjük. Az új nyomtató felhasználói PC nélkül is gyorsan és egyszerűen elérhetik a népszerű tartalmakat az érintőképernyőn és akár szolgáltatásokat rendelhetnek meg.

 

A modern háztartások számára tervezett HP Photosmart Premium a HP nyomtatási alkalmazásait futtató, teljesen webalapú nyomtatási platform. A nagyméretű TouchSmart panelen megjelenített alkalmazások – a többi internetre csatlakoztatott eszköznél megszokott módon – gyors hozzáférést nyújtanak a szórakoztató, tájékoztató és személyes tartalmakhoz. A nyomtatóra előtelepített alkalmazásokon kívül a felhasználók később további alkalmazásokat tölthetnek le az eszközre. Böngészhetnek, megtekinthetik a népszerű webhelyeket, és a kiválasztott nyomtatási alkalmazást megérintve testre szabhatják és jól olvasható formátumban bármikor kinyomtathatják a kívánt tartalmat.

 

A fotók megtekintésének, nyomtatásának és feltöltésének támogatására az új nyomtatók közvetlen elérést biztosítanak gazdájuk Snapfish felhasználói fiókjához. A rendszerből a HP Creative Studio projektjei is elérhetők. 2009 végétől a felhasználók saját nyomtatási alkalmazásokat is létrehozhatnak és megoszthatnak másokkal.

 

hp_photosmart_premium_with_touchsmart_web

A szórakoztatóipar és a hírvilág vezető szereplői kínálnak elsőként ingyenes nyomtatási alkalmazásokat a TouchSmart Web technológiára épülő HP Photosmart Premium platformon. Az otthoni felhasználók kinyomtathatják az USA Today valós időben frissített és érdeklődés szerint testre szabott napi, heti vagy havi híreit. Elérhetők a Google Maps alkalmazás térképei, a Google Calendar pedig hűtőre vagy falitáblára kitehető heti programot készít számukra. A gyerekek örömére hozzáférhetünk a DreamWorks Animation és a Nickelodeon kifestőihez és sablonjaihoz és még a filmek bemutatóit is megnézhetjük a nyomtatón. A Weather News Inc. heti időjárás előrejelzéssel, a Web Sudoku pedig rejtvények, feladványok nyomtatására ad lehetőséget. A Coupons Inc. alkalmazásával a bevásárlásaiknál használható kuponokat nyomtathatják ki (ez a sport leginkább Amerikában divat). Recepttár is rendelkezésre áll és a Fandango révén az USA moziműsorai közül is válogathatunk és helyet foglalva kinyomtathatjuk a belépőt.

Sajnos mindezek nem csak hogy angolul, de az USA tartalom szolgáltatói által nyújtott helyi szolgáltatások, nagy részüknek nem sok hasznát vesszük itthon. Sajnos nem hogy a hazai, de az európai szolgáltatói piac sincs felkészülve, a legtöbb szolgáltató örül, ha a neten megvetette a lábát és egyelőre nincs hírünk hazai vonatkozású tartalomról. Ősztől már 399 dollárért megvásárolható a készülék Amerikában, de talán éppen a tartalom hiánya miatt a magyarországi forgalomba helyezésről a cég később dönt.

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.