Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10: a tavaszi frissítés javítása is lefagyást okoz

|

A súlyos hibák kijavítására hivatott, tegnap kiadott kumulatív frissítés egyes gépeket használhatatlan állapotba hoz.

Hirdetés

Hirdetés

Tegnap, a májusi foltozókedden jött ki a Windows 10 April 2018 Update (1803-as) verzió első kumulatív frissítése, amely a remények szerint a felhasználók által az elmúlt hét során tapasztalt hibákat volt hivatott kijavítani. Sajnos azonban egyes számítógépeken egy újabb komoly hiba lépett fel a javítófolt telepítését követően.

Néhány felhasználó a Redditen és a Microsoft közösségi fórumain arról számolt be, hogy bár a KB4103721 jelű frissítés látszólag rendben települ, de a számítógép újraindítása után egy fekete képernyő jelenik meg, és a PC használhatatlan állapotba kerül. Csak a legutóbbi visszaállítási pontra való visszatéréssel lehet a gépet működőképes állapotba hozni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.