Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10: foltozták a foltot

|

Az 1803-as rendszerváltozathoz készült frissítés többek között az előző update hibáját javítja.

Hirdetés

Hirdetés

Egy új kumulatív frissítést adott ki a Microsoft a Windows 10 operációs rendszer jelenleg legtöbbek által használt April 2018 Update (1803-as) verziójához. A KB4480976 jelű folt többek között az idén januári foltozókedden megjelent kumulatív frissítés egy hibáját szünteti meg, amely egyes, külső fejlesztőtől származó programok esetében hotspot hitelesítési problémát okozott.

Ugyancsak javítja a KB4480976 azt a hibát, amely a Thunderbolt felületű tárolóeszközök csatlakoztatásakor fekete képernyőt okozott, valamint azt a problémát, amely nagy processzorterhelést eredményezett a Windows Driver Frameworks szolgáltatás futásakor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.