Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10-gyorsítás egyszerűen

|

Újraindítással és a kompatibilitási problémák megszüntetésével jelentősen javíthatunk az operációs rendszer teljesítményén.

Hirdetés

Hirdetés

Számítógépünk csigalassúvá válik, rejtélyes rendszerfolyamatok futnak rajta, lefoglalva szinte az összes erőforrást, sok programot használunk rajta, vagy nem a Windows 10 optimalizált alkalmazásokat futtatunk.

Azonnali enyhülést hoz a problémára a számítógép újraindítása, majd ezt követően csak azoknak a programoknak az elindítása, amelyet éppen használni akarunk.

Ha olyan alkalmazásokat használunk rendszeresen, amelyek a Windows korábbi változatához készültek, futtassuk a Programkompatibilitási hibaelhárító segédprogramot. Ennek elindításához kattintsunk a Start gombra, majd a Gépház ikonra, töltsük be a Frissítés és biztonság modult, végül kattintsunk a Hibaelhárítás lehetőségen.

A megjelenő lapon kattintsunk a Programkompatibilitási hibaelhárító lehetőségre, majd az A hibaelhárító futtatása gombra. A segédprogram ezt követően kilistázza a számítógépre teleptett alkalmazásokat. Jelöljük ki a listán a problémát okozó programot, kattintsunk a Tovább gombra, és hajtsuk végre a hibaelhárítás lépéseit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.