Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10 tipp: értesítések kezelése

|

Az operációs rendszer lehetőséget nyújt az értesítések kikapcsolására, ha zavartalanul akarjuk végezni a munkánkat.

Hirdetés

Rengeteg számítógépünkre telepített Windows-alkalmazás küldhet bármikor értesítést, és ha nem akarjuk, hogy ezek folyton-folyvást megzavarják a munkánkat vagy egy prezentáció tartása közben szolgáljanak meglepetéssel, egyszerűen kikapcsolhatjuk az értesítéseket. Ehhez kattintsunk a Start gombra, majd a Gépház ikonra, indítsuk el a Rendszer modult, és menjünk az Értesítések és műveletek lapra..

Itt több lehetőség található az értesítések megjelenítésének szabályozására. Teljes egészében letilthatjuk az értesítések megjelenítését az Alkalmazások és más küldők értesítéseinek a megjelenítése lehetőség kikapcsolásával, illetve az egyes appok alatt lévő tolóka segítségével egyenként kapcsolhatjuk ki az appok értesítéseit.

Itt jegyzendő meg, hogy egyes alkalmazások saját értesítési beállításokat kínálhatnak, ezek esetében az alkalmazáson belül célszerű konfigurálni az értesítések megjelenítését.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.