Hirdetés
. Hirdetés

Windows 10: vége a nyugalomnak!

|

A Microsoft újrakezdi a felhasználók nyaggatását. Ezúttal a Windows 10 adatvédelmi beállításai és frissítése a téma.

Hirdetés

A Microsoft még áprilisban, a Windows 10 Creators Update kibocsátásakor olyan új beállítási lehetőségekkel egészítette ki a felhasználói felületet, amelyekkel részletesen szabályozható, hogyan kezelje személyes adatainkat az operációs rendszer.

Ez a adatvédelmi képernyő eredetileg a Creators Update telepítésekor jelent meg, de Microsoft most közölte, hogy rövidesen minden felhasználó számára hozzáférhető teszi.

A felhasználókat egy ötször megjelenő üzenet szólítja majd fel a beállítások elvégzésére: azt egyelőre nem tudni, mi történik, ha egyik alkalommal sem élünk a felkínált lehetőséggel.

Az adatvédelmi beállítások mellett a cég a továbbfejlesztésre is szeretné mindenkit rábeszélni.

A Windows 10 eredeti változatát 2015 júliusában adták ki, és a Microsoft rövidesen üzenetekkel kezdi bombázni a régi változat felhasználóit, hogy frissítsék rendszerüket. Nem kötelező engedelmeskedni, de aki kitart az eredeti verzió mellett, a cég szerint magával szúr ki, mert elesik azoktól a biztonsági frissítésektől, amelyeket havi rendszerességgel szállít a Microsoft.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.