Hirdetés
. Hirdetés

Windows 7-rajongók, nézzetek a naptárra!

|

Már csak másfél hónap maradt a továbbfejlesztésre.

Hirdetés

Hirdetés

Közeledik a Windows 7 végórája: a Microsoft január 14. után már semmilyen szoftvertámogatást nem ad többé a koros rendszerhez.

Ez azt jelenti, hogy már csak másfél hónapja maradt a Windows 7-felhasználóknak a továbbfejlesztésre, és nyilván minden nappal fogyatkozik majd azoknak a száma, akik még mindig a 2009-ben kiadott operációs rendszert futtatják.

Január 14-e az új év első frissítő keddje lesz, egyben az utolsó olyan nap, amikor a Windows 7-hez javítást ad ki a Microsoft. Ettől kezdve a rendszer semmiféle frissítést, biztonsági javítást nem kap többé, és mindazoknak, akik makacsul ragaszkodnak a régi rendszerhez, maguknak kell gondoskodniuk  biztonságukról. Egy frissen tartott vírusellenes program és egy jól konfigurált tűzfal persze csodákra képes, de az biztos, hogy sokkal nehezebb lesz a dolguk, mintha a Microsoft fogná a kezüket.

A NetMarketShare októberi adatai szerint egyébként a Windows 7 részaránya jelenleg 26,94 százalék, és a trendek alapján valószínű, hogy jövő januárban az eszközök jó 20 százalékán még mindig a Windows 7 fogni futni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.