Hirdetés
. Hirdetés

Windows tipp: gyors programindítás

|

Bár a grafikus felhasználói felületeket kifejezetten az egérhasználatra találták ki, számos esetben sokkal gyorsabban célhoz érünk egy billentyűparanccsal.

Hirdetés

Hirdetés

Így például a gyakran futtatott programok elindításához nagyon is célszerű billentyűkombinációt használni, amelyet mi magunk hozhatunk létre.

Nem kell mást tenni, mint a jobb egérgombbal kattintani a program ikonján vagy végrehajtható állományán, a megjelenő menüben a Tulajdonságok lehetőséget választani, kattintani az egérmutatóval a Billentyűparancs mezőben, itt a megfelelő gombok lenyomásával megadni a program indításához használni kívánt kombinációt, végül kattintani az OK gombon.

Bármit is próbálunk megadni, a Windows egy Ctrl-Alt kezdetű kombinációt kínál fel, amely után mi adhatjuk meg a kívánt kiegészítést, egy betű karaktert (például Ctrl-Alt-P).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.