Hirdetés
. Hirdetés

Xbox LIVE Marketplace - PC-ről is

|

Az új XBL-ben személyi számítógépünkről is hozzáférhetünk a hálózathoz.

Hirdetés

November 19-én kerül sor a New Xbox Experience névre keresztelt fejlesztés bemutatkozására. Az egyik leglátványosabb újítás az a lehetőség, hogy a meglehetősen közeli jövőben már PC-ről is hozzáférhetnek az XBL felhasználói a Microsoft hálózatához. Az online piactéren szabadon böngészhetünk, s ha tetszik valami, akár meg is vásárolhatjuk. E megvásárolt tartalom pedig akkor töltődik le a konzolra, amikor azt legközelebb bekapcsoljuk.


A fejlesztések sorába tartozik az Xbox LIVE Party, ami legfeljebb 8 személy részére tesz lehetővé afféle konferenciakapcsolatot, így játék közben cseveghetünk, illetve fényképeket oszthatunk meg egymással valós időben.

 

1014xboxlivepipeline.jpg
 


Ahogy korábban kiszivárgott, jelentősen bővülnek az avatárok lehetőségei. Immáron animáltak és bizonyos korlátok között testreszabhatóak lesznek.
Az XBL több mint 12.000 filmet és tévésorozatot kínál a Netfix Inc.-től, s olyan további partnerektől, mint a Constantin, a Disney, az MGM, az NBC, a Universal Inc., és a Warner Bros. Entertainment Inc.
A Community Games révén pedig a legalább 14 millió aktív usert jelentő közösség tagjai tehetik közszemlére az általuk készített játékokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.