Hirdetés
. Hirdetés

Xerox Phaser 7500: 35 színes oldal percenként

|

Nagy mennyiségben és színesben dolgozó irodáknak szánja az új színes lézernyomtatót a Xerox

Hirdetés

Nemrég belépő szintű készülékcsaláddal, a Phaser 6121MFP-vel jelentkezett a Xerox Magyarország, most pedig új felső kategóriás nyomtatócsaládot vezetett be a piacra Xerox Phaser 7500 néven. Az új készüléket olyan irodáknak tervezték, amelyek alkalmanként nagy mennyiségben is nyomtatnak színes dokumentumokat. A nyomtató három konfigurációban érhető el: a hálózatos N, a duplex-hálózatos DN, valamint az automatikus kétoldalas nyomtatásra alapkiépítésben szintén alkalmas, belső merevlemezzel ellátott DNZ verzióban.

 

A Phaser 7500 35 oldalt nyomtat percenként, így a cégek mellőzhetik a bérnyomtatást rövid határidők és nagyobb mennyiségek esetén is. A berendezés alkalmas színes brosúrák, hírlevelek, beszámolók, névjegykártyák elkészítésére is. A Phaser 7500 32x45 centiméter (SRA3) méretű papírt, illetve magas egységsúlyú médiahordozókat is kezel, poszterek, bannerek nyomtatásával is megbirkózik, így e téren valóban sokoldalúbb a legtöb vállalati lézernyomtatónál.

 

 

xerox phaser 7500 szines A3 lezernyomtato
 

 

A gyártó a Phaser 7500 felbontásának és színkorrekciós alkalmazásainak köszönhetően kiváló minőségű nyomatokat ígér az A3-as méretet meghaladó nyomatmérethez viszonyítva kis helyigény mellett. A Phaser 7500 támogatja az Adobe PostScript® 3 nyomtatónyelvet, a PANTONE színegyeztetést, valamint az 1200 x 1200 dpi képfelbontást.

 

A nyomtatódriver érdekessége, hogy kezelői felületén elérhető Color by Words színbeállítási funkció segítségével a felhasználó finomíthatja, illetve módosíthatja a kinyomtatásra váró dokumentum színeit anélkül, hogy képszerkesztő programot kellene igénybe vennie.

 

A Phaser 7500 legfeljebb 2.100 lapot képes kezelni a három opcionális papírtálca révén. Az 1 GHz processzor, valamint a Gigabit Ethernet adapter az alapfelszereltség része. A PostScript támogatás révén Microsoft Windows, Apple Macintosh és Linux felhasználóik is osztozhatnak a készüléken.

 

 

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?

 


Irány a PC World Nyomtatóbázis!

   

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.