Hirdetés
. Hirdetés

XP kompatibilis lesz az új Office

|

A jövőre érkező irodai programcsomag miatt nem kell Windows 7-re váltani.

Hirdetés

A Business Insider információi szerint a Microsoft nem kockáztatja meg, hogy a jövőre érkező Office 14-et csak Vistára és Windows 7-re készíti fel. Mostani bejelentésük szerint ugyanis az kompatibilis lesz a ma még mindig igen népszerű Windows XP-vel is, mivel komoly dilemmát okozott számukra az a kérdés, hogy a Windows 7 megjelenése után vajon a nagy cégek átváltanak-e az újabb operációs rendszerre, vagy maradnak-e továbbra is a jól megszokott XP-nél. A redmondiak az utóbbira is gondolva nem kockáztatnak, így azon cégek és magánfelhasználók is áttérhetnek az új Office-ra, akik nem szeretnék lecserélni XP-s operációs rendszerüket.

 

officeweb.jpg


Ennek köszönhetően számukra is elérhető lesz a megújuló irodai programcsomag egyik legnagyobb durranása, a Web Applications, amely gyakorlatilag a világhálóra költözteti a Word, Excel, PowerPoint és OneNote programokat. Utóbbiak a hírek szerint minden böngészőben elérhetőek lesznek, aminek köszönhetően a felhasználók létrehozhatják, szerkeszthetik, vagy megoszthatják dokumentumaikat, bármely eszközről érik is el azokat éppen.

Ezen web szolgáltatások az Office Live-on keresztül lesznek elérhetőek az egyéni felhasználók számára valószínűleg ingyenesen, míg a cégek meglevő licenc konstrukciójuk és hosztolt előfizetés segítségével érhetik majd el ezeket a szolgáltatásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.