Hirdetés
. Hirdetés

Zene színesben

|

Szuperkompakt kialakítású MP3-lejátszó sorozatot jelentetett meg a Samsung.

Hirdetés

Az U3 sorozat 22 gramm tömegű, kapacitás szerint 1, 2 vagy 4 GB-os is választható. Az U3 ötféle színben kerül forgalomba: a fekete mellett fehér, pink, zöld és kék színekben. A Samsung MP3 lejátszóihoz hasonlóan az új U3 is touchpad-es vezérléssel rendelkezik. Az OLED képernyő melletti öt fő vezérlőgomb finom érintésre is reagál, a további funkcióbillentyűk a készülék két oldalán kaptak helyet. Így a Hold, az On/Off, a felhasználó által testreszabható egyedi billentyű és a beépített USB portot kicsúsztató gomb is oldalt található.

u3-blue.jpg

Az USB Slim Form kialakításnak köszönhetően nincs szükség USB kábelre. A készülékből gombnyomásra előcsúszik az USB port, így közvetlenül a számítógépbe vagy notebookba csatlakoztatható. Az egyedi kialakítás bárhol használhatóvá teszi a készüléket, továbbá nemcsak médialejátszóként, hanem adattároló eszközként is bevethető. Az U3 beépített mikrofon segítségével diktafonként is használható, akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes, a felvétel minőségétől függően pedig természetesen előre beállítható. A készülék beépített sztereó FM rádióval is rendelkezik.

Az U3 fekete színű változata Magyarországon már május közepétől kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható. A 1GB-os modell ajánlott fogyasztói ára 15 990 Ft, a 2GB változaté 19 990 Ft, míg a 4GB modell ára várhatóan 26 990 Ft lesz hazánkban. (Az 1GB-os modell mind az öt színben elérhető lesz, viszont a 2 és 4GB-os változatok csak fehérben és feketében.)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.