Hirdetés
. Hirdetés

Zökkenőmentes IPv6 átállás a vállalatok számára

|

Mint sok más hálózati alkalmazás esetében, az üzleti környezetben is gyakori trend az egységesítés. Az együttműködési- és megfelelőségi problémák kiküszöbölése kritikusnak számít, érdemes figyelni a részletekre.

Hirdetés

Egy ilyen átállásnál biztosítani kell a hatékonyságot és a teljesítményt a vezetékes és a vezeték nélküli üzleti kommunikációban egyaránt, ez pedig nem egyszerű feladat. Az új, IPv6 tanúsítvánnyal rendelkező ZyNOS 4.0 szoftver - melyet a cég a ZyXEL GS2200 sorozat tagjaihoz fejlesztett - lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy nagyobb hálózati teljesítményt és hatékonyságot érjenek el anélkül, hogy új hardver beruházásokat eszközölnének az IPv6-ra történő átálláshoz - olvasható a vállalat közleményében.



A GS2200 sorozat nagy sebességű internetelérést és switching teljesítményt biztosít az access point-ok és a belső irodai hálózati eszközök számára, a GoE (Ethernet gigabit felett) és a 802.11n vezeték nélküli technológia együttes alkalmazásával. A megoldás biztosítja a zavartalan működést és a megfelelő átviteli sebességet a megnövekedett hálózati forgalom és az IP címek mennyiségének növekedése esetén is, melyre már a közeljövőben számítani lehet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.