Hirdetés
. Hirdetés

A DeFi-nek szüksége van egy gyilkos appra, hogy szintet lépjen

|

Egyelőre sehol a nagy közönség.

Hirdetés

A fogyasztók számára egy "gyilkos alkalmazás" kell ahhoz, hogy a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektor olyan szintre kerüljön, amely bevonzza a mainstream közönséget - mondta Boris Alergant, a Ripple Lab DeFi piacokért felelős vezetője Blockchain Futurist Conference egyik panelbeszélgetésén.

Alergant mellett az Aventus Ventures vezérigazgatója, Kevin Hobbs, Lisa Loud, valamint a Teller Finance vezérigazgatója és társalapítója, Ryan Berkin is szerepelt a panelben.

Mindannyian osztották azt a véleményt, hogy a központosított pénzintézetek (CeFi) végül a DeFi-t fogják a mainstream elfogadás felé terelni. Alergant azt javasolta, hogy a növekedés valószínűleg egy felhasználóbarát CeFi alkalmazáson keresztül fog megvalósulni, amely a DeFi szolgáltatásokkal való megismerkedést kínálja.

Hirdetés

"Egy átlagos felhasználónak nehéz elmondani, hogyan tegyen tétet Aave-re vagy ETH-ra [...] és ez egy folyamat. Ő nem tudja, hogyan kell használni a MetaMaskot, de valahogyan meg akarja termelni ezt a hozamot. Tranzakciót akar kötni, de nem tudja, hogyan kell csinálni. Tehát úgy gondolom, hogy az intézményi elfogadás az, ahová ez tart, és az intézmények lesznek azok, amelyek lehetővé teszik [...] a fogyasztók számára azt a gyilkos alkalmazást, amely valóban a kriptót és a DeFi-t a következő szintre emeli" - állapította meg Alergant.

Loud hasonlóan vélekedett, megjegyezve, hogy a hétköznapi ember végül annak ellenére fogadta el az internetet, hogy nem értette az internet protokollcsomagot, azaz a TCP/IP-t.

"Mindannyian használjuk az internetet, igaz? Az internet paradigmaváltást jelentett számunkra, de nem tudjuk, hogyan kell használni a TCP/IP-t. Jelenleg mindenki, aki a DeFi-t használja, tudja, hogyan kell használni a protokollokat, ez nem fenntartható, ez nem jó modell az elfogadásra. Ha két évet nézünk, azt látom, hogy az intézmények többet fektetnek a DeFi-be, és azt látom, hogy a vállalatok egyszerűbb felhasználói élményt nyújtanak" - tette hozzá.

A Ripple vezetője azt is felvázolta, hogy a DeFi szektor hamarosan kéz a kézben fog dolgozni a CeFi szektorral, hogy pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson az ügyfeleknek. "A DeFi végső soron kiegészíti majd a CeFi-t. Végső soron nem igazán érdekel, hogy egy kereskedés decentralizált eszközökkel történik-e egy központosított tőzsdén. Csak a létező legjobb végrehajtást akarom" - mondta a Cointelegraph tudósítása szerint.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.