Hirdetés
. Hirdetés

A Google vezérigazgatója szerint a dolgok rosszul fognak menni a Bard MI-vel

|

A Google végre elérhetővé tette a világnak a Bard MI-t, bár egyelőre csak egy várólistán keresztül. A társaság vezérigazgatója, Sundar Pichai azonban figyelmeztet, hogy a dolgok rosszul fognak elsülni.

Hirdetés

A Google Bard MI-nek már eddig is nehézkesen haladt a bevezetése. Amikor a vállalat először bejelentette, az MI elrontotta az egyik kérdésre adott választ, az annyira megijesztette a befektetőket, hogy a Google tulajdonos Alphabet 100 milliárd dollárt veszített az részvényeinek értékéből. Erre válaszul Pichai megkérte a Google munkatársait, teszteljék a Bardot, hogy javítani tudjanak rajta, ami végül a keddi nyilvános megjelenéshez vezetett.

Bár a kiadás jó hír a Google számára, Pichai arra figyelmezteti a vállalat munkatársait, hogy ne várják el a tökéletességet. "Ahogy egyre többen kezdik el használni a Bardot és tesztelni a képességeit, meg fognak lepni minket. A dolgok el fognak romlani. De a felhasználói visszajelzések kritikus fontosságúak a termék és az alapjául szolgáló technológia fejlesztéséhez" - írta Pichai egy keddi alkalmazottaknak küldött belső e-mailben, amelyet a CNBC is látott.

Hirdetés

Pichai szerint a Googlereknek "büszkének kell lenniük erre a munkára és az évek óta tartó technológiai áttörésekre, amelyek idáig vezettek minket, beleértve a 2017-es Transformer kutatásainkat és az olyan alapvető modelleket, mint a PalM és a BERT".

Mindazonáltal figyelmeztetett: "Még ennyi előrelépés után is egy hosszú Ml-út kezdeti szakaszában vagyunk. Egyelőre izgatottan várom, hogyan ébreszt még több kreativitást és kíváncsiságot a Bard azokban, akik használják." - írja a WebProNews.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.