Hirdetés
. Hirdetés

Együttműködik a Blockchain Koalíció és a Nordic Blockchain Association

|

Írásos ceremónia keretében kötöttek együttműködési megállapodást.

Hirdetés

A Blockchain Koalíció a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft. programirodai támogatásával jelentős eredményeket ért el a nemzetközi blockchain együttműködés bővítésében. Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője Memorandum of Understanding címszó alatt együttműködési megállapodást kötött Nordic Blockchain Association-nel ünnepélyes aláírás keretében Koppenhágában, 2023.09.05-én.

Hirdetés

A Nordic Blockchain Association (NBA) nonprofit szervezetként az északi országok legnagyobb szakmai Web3 hálózatát kívánja előmozdítani. AZ NBA tagságának küldetése, hogy egyesítse a proaktív vezetőket és a vállalkozásokat a szabályozási munka és a rendezvények által. Tevékenységével pedig támogassa a blokklánc technológia felelős és fenntartható növekedését.

A skandináv térség vonzó lehetőséget kínál a magyar vállalkozások számára azáltal, hogy technológiailag fejlett megoldások, nemzetközi pályázatok és tapasztalt partnerek tárházát nyújtja.

Ebből adódóan, a Blockchain Koalíció a Nordic Blockchain Associationnel közösen osztozik abban a kiemelt célban, hogy a meglévő és jövőbeni szabályozással elősegítse a technológia gazdasági hasznosítását.

Az együttműködés elmélyítésére a Blockchain Koalíció és a Nordic Blockchain Association Memorandum of Understandinget írt alá Koppenhágában, 2023. szeptember 5-én ünnepélyes ceremónia keretében.

Czeglédi Tamás, a Blockchain Koalíció szakmai vezetője a Memorandum aláírását követően részt vett az NBA szervezésében megrendezett Nordic Blockchain Conference (NBC) eseményen is, amelynek célja, hogy bemutassa és népszerűsítse a Nordic Blockchain Association vízióját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.