Hirdetés
. Hirdetés

Fejlesztette gyártástechnológiáját a nyíregyházi Orha Művek

|

Napelem tartószerkezetek és árnyékoló lamellák gyártásához szükséges alapanyagot tudnak előállítani.

Hirdetés

Több mint 305 millió forintot fordított gyártástechnológiájának fejlesztésére a fémszerkezet-gyártással és fémmegmunkálással foglalkozó nyíregyházi Orha Művek Zrt. - közölte a társaság.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatán elnyert 152,2 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatás segítségével a cég egy egyedi élhajlító berendezést és egy hengersort vásárolt, melyekkel napelem tartószerkezetek és árnyékoló lamellák gyártásához szükséges alapanyagot tudnak előállítani.

A projekt segítségével alacsonyabb költséggel, rövidebb átfutási határidővel tudnak előállítani félkész gyártmányokat, majd további munkafolyamatokkal készre gyártani a tartószerkezetet - írta a társaság a közleményben.

A nyilvános cégadatok szerint a 2022-ben 55 munkavállalót foglalkozó társaság 2,83 milliárd forint nettó árbevételt és 494,7 millió forint adózott eredményt ért el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.