Hirdetés
. Hirdetés

Jópofa új webhelyet indított a Google: egy kattintást mindenképp megér!

|

A hely megmutatja, a világ különböző részein milyen praktikus kérdésekre kerestek legtöbben, és megjeleníti a találatokat.

Hirdetés

Hirdetés

A Google olyan új webhelyet hozott létre, amely a "how to" (hogyan) kereséseken alapul. Az oldal, amelynek megalkotásában Xaquin G.V. vizuális újságíró is részt vett, elsősorban a házimunkák, főzés, barkácsolás, javítások elvégzésében segít, de más kérdésekben is eligazítást nyújt.

A látogató megnézheti az oldalon, hogy a világ különböző részein milyen praktikus kérdésekre kerestek rá. A legnépszerűbb kereséseket rajzok illusztrálják, és ha kattintunk rajtuk, megjelenik a vonatkozó keresések eredménye.

A rajzok mérete a keresések gyakoriságát tükrözi.

Világszerte a legnépszerűbb száz "how to" keresést értékelték ki, hogy lássák, miben témákban keresünk leginkább segítséget: Xaquin ezeket kategóriákra bontotta, és vizuális megjelenítést kreált hozzájuk.

Az emberek tudni szeretnék, hogy süthetnek tortát, hogy kereshetnek pénzt, hogy főzhetnek tojást, hogy fogyhatnak le. Továbbá nagyon kíváncsiak rá, hogyan kell szerelmet vallani, csókolózni, nyakkendőt kötni, pénzt csinálni -  nos, itt minderre, és még sok minden másra is megtalálják a választ.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.