Hirdetés
. Hirdetés

Mesterséges intelligencia választja ki a gumiabroncsot helyettünk

|

A BHPgumi innovatív megoldása a mesterséges intelligencia gumiabroncs ajánló. A cég szerint az egész világon újdonságnak számító alkalmazásukat az ügyfeleik vásárlás előtti döntéseinek megkönnyítésére hozták létre.

Hirdetés

A mesterséges intelligenciáról egyre többet hallunk, sokan a jövő meghatározó technológiájának mondják. Használják már okostelefonok fotó-alkalmazásához, és egyéb digitális asszisztens programokhoz, létezik mesterséges intelligencián alapuló okos-légkondi, önvezető autók, használják a mezőgazdaságban öntözéshez, etetéshez, ültetéshez, alkalmaznak ipari robotokat, illetve a tudósoknak hatalmas segítség a mesterséges intelligencia az új vegyületek felfedezésében. Végül, de nem utolsó sorban pedig alkalmazható a mesterséges intelligenciát online vásárlásokhoz is - írta a vállalat.

Mesterséges intelligenciával harcolnak a bankok a pénzmosás ellen, az orvostudomány is számos területen alkalmazza hatékonyan, így nem meglepő, hogy a gumiabroncs iparág területén is megjelent az új vívmány, méghozzá a BHPgumi fejlesztése által.

Hirdetés

Nem véletlenül, hiszen 209 gumiabroncs és felni márkát forgalmaznak, így sokszor nehéz a választás, könnyű eltévedni az ajánlatok között.

Ebben segít a mesterséges intelligenciára épülő gumi ajánló rendszerük. Azt szeretnék elérni, hogy minden fontos felhasználási szempontot figyelembe véve tudjanak abroncsot javasolni a vásárlóknak.

A hírek, cikkek és tesztek a gumiabroncsok és azok cseréje kapcsán csupán 1-1 szempontot ragadnak ki, hogy mikor cseréljük a téli-nyári gumit, melyek lettek az aktuális év legjobb abroncsai, melyik a legkopásállóbb, melyiknek a leghatékonyabb az üzemanyag-fogyasztása, melyik a leghalkabb és így tovább. Az egyén szempontjai nem kerülnek mérlegelésre, pedig a vásárlás előtti döntéshelyzetekben az a legfontosabb. Milyen útviszonyok között használjuk a gumiabroncsot/felnit, mennyit utazunk vele havonta, azaz hány tank üzemanyagot fogyasztunk el, milyen a vezetési stílusunk? Ez mind sofőrfüggő, a tesztekből nem fog kiderülni, hogy egy főleg autópályán utazó felhasználónak, aki havonta kétszer tankol és sportosan vezet milyen gumiabroncs volna a leginkább előnyös.

A BHPgumi MI a vásárlóknak lehetőséget biztosít arra, hogy objektív szempontok alapján válasszanak abroncsot: a vásárlók által megadott információkon kívül, a korábbi vásárlások anonimizált adatai, autótípus szerinti adatbázisuk, gyártói ajánlások, abroncstesztek, vásárlói vélemények mind-mind figyelembe vannak véve a mesterséges intelligencia által, amikor a kitöltő személyre szabott igényeinek megfelelő abroncsot ajánl.

"Ha egyszerűbben fogalmazhatunk, egy zsenivel állunk szemben, aki minden információval rendelkezik, ami szükséges egy valóban szakmai, objektív ajánláshoz" - írta a cég.

A BHPgumi MI gumi ajánló segítségével azonban pillanatok alatt fény derül minden fontos kérdésre!

Hogyan?
- a mesterséges intelligencia rendszerük 14 szempontot figyelembe véve tesz javaslatot
- 75.584 féle gumi közül választ abroncsot
- a mesterséges intelligencia rendszerünben 175.378 rekord található
- már 57.892 érdeklődő használta eddig

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.