Hirdetés
. Hirdetés

Négyszáz gigabájtot pakolhatunk az Android mobilokba egy új kártyával

|

A SanDisk microSD kártyáján simán elfér negyven óra 1080p videó.

Hirdetés

Hirdetés

Ha szűkében vagyunk a tárterületnek a mobilunkon, a SanDisk újdonsága jó időre megoldja minden gondunkat.

Az új SanDisk Ultra microSXDC USH-I 400 gigabájt tárterületet kínál, így jelenleg ez a világ legnagyobb kapacitású microSD kártyája. (Igaz, a jó memóriájúak még emlékezhetnek a Microdia 2015-ben bejelentett 512GB microSD kártyájára, de ez soha nem került piacra.)

A gyártó szerint a 400GB Ultra microSDXC kártya, amit az Amazonon 250 dollárért árulnak, negyven órányi 1080p videót tud tárolni, átviteli sebessége 100 MBps, és megfelel az A1 App Performance Class specifikációnak, ami azt jelenti, hogy szélvészgyorsan futtathatjuk róla az appokat.

A SanDisk szerint a kártya ideális megoldás androidos mobil- és tablet-felhasználók számára, de drónokban és bonyolult 360 fokos video rendszerekben is használható. Jó szolgáltatot tehet továbbá a Raspberry Pi PC-kben, és kiválóan alkalmas Nintendo Switch játékok tárolására.

Az iPhone kapacitását azonban nem növelhetjük meg vele, mert az Apple okostelefonjai nem támogatják a bővítőkártyákat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.