Hirdetés
. Hirdetés

Polkadot Championship: Budapestre érkezik a leginnovatívabb hackathon

|

A CCTF, a vezető DAO, amely szakértői tanácsadást, bevezetést és biztonsági szolgáltatásokat nyújt a web3 és kriptoprojektek számára, örömmel jelenti be, hogy a Polkadot Championship következő felvonását idén decemberben ismét Budapesten, a Gamerlandben rendezik.

Hirdetés

A Championship Hackathon a leginnovatívabb web3 eseménysorozat a jelenlegi piacon. Missziójuk, hogy összehozzák a legfényesebb tehetségeket az iparágban, és lehetőséget teremtsenek azoknak a programozóknak, hackereknek és technológiai üzleti szakembereknek, akik rendszeresen állnak szemben olyan kihívásokkal, amelyek átformálják a web3 világát.

A CCTF egy ideje már kormányokkal is kiváló együttműködéssel büszkélkedhet, illetve jó ideje formálnak partneri viszonyt a Polkadottal. Közösen törekednek a web3 innováció irányába, ezek közé tartozik a Polkadot Championship is, ami igazolja elkötelezettségünket a kreativitás, innováció és gyakorlati alkalmazhatóság iránt a blockchain és decentralizált technológiák területén.

Míg a hagyományos hackathonok gyakran kissé elcsépeltek lehetnek, és minimális eredményekről számolnak be a résztvevők, a Polkadot Championship Hackathon igyekszik ezek közül kitűnni: ígéretes és eredményorientált élményt nyújt.

"Az eseményt "az életed partijának" neveztük el, és ezt az állítást a legnagyobb önbizalommal tudjuk megerősíteni a játékosok beszámoló alapján" - mesélte Six, az esemény egyik főszervezője, aki természetesen végig ott lesz a budapesti eseményen, és mindenben támogatja a résztvevőket.

Hirdetés

Az eseménysorozat struktúrája arra szolgál, hogy csak a legjobbak és a legígéretesebb résztvevők jussanak el a döntőig. Az esemény egy előzetes minősítési fázist tartalmaz, ahol programozók, hackerek és technológiai üzleti szakemberek jelentkezhetnek. Ami a legizgalmasabb benne: nem csak fejlesztőknek szól; azokat a szakembereket is szívesen látják a fejlesztők, akik érdeklődnek a technológia és alkalmazásainak iránt. Az előminősítési fázis jelenleg is nyitva áll, bárki jelentkezhet, aki elég rátermettnek érzi magát a web3 kihívások világában.

A zsűri tagok kiléte egyelőre még titok, de az biztos, hogy a világhírű kiberbiztonsági szakember, Silur helyet foglal köztük, ahogy Vitéz Miklós is, a CodeCluster vezérigazgatója.

A Polkadot Championship Hackathon a Gamerland nevű budapesti helyszínen zárul, ahol a legjobb játékosokat hívják meg, és a networking esemény lehetőséget kínál a résztvevőknek a vállalkozások és projektek közötti ígéretes lehetőségek feltérképezésére.

Mentorok is jelen lesznek az esemény teljes időtartama alatt, akik segítenek a résztvevőknek az úton.

A játékban résztvevő versenyzők/hackerek összesen egy 42.000 US dollárnyi crypto-díjalapért versenyeznek. A legjobban teljesítő csapatok pedig ebből az összegből zsebelhetnek be díjakat

A hackathon páratlan lehetőséget kínál a készségek és kreativitás megvillantására, miközben jelentős jutalmakért és elismerésért versengenek a játékosok.

További információt és az első kvalifikációs jelentkezést a link.polkadotchampionship.org oldalon találod!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.