Hirdetés
. Hirdetés

Pörgesse fel vállalata IT motorját a ManageEngine meet-upon!

|

Ha bármilyen problémával küzd az IT menedzsment területén, ezen az eseményen első kézből kaphat választ a szakemberektől! Ne várjon, regisztráljon még ma! A 2023. október 25-i eseményen való részvétel ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött.

Hirdetés

Itt az újabb hiánypótló szakmai Meet-up Budapesten, amely segít felpörgetni vállalata IT motorját! Találkozzon 2023.10.25-én Budapesten a ManageEngine szakértőivel, hogy első kézből kapjon kézzel fogható megoldásokat, mindazokra az informatikai infrastruktúra menedzsment területén felmerülő legfontosabb kérdésekre és kihívásokra, amelyekkel jelenleg és a jövőben szembesülhet,.

Töltsön el egy napot az IT menedzsment világában olyan szakemberekkel, akik készek megosztani tudásukat és bevált gyakorlataikat! Hallgassa meg a ManageEngine felhasználók történeteit, akik naponta alkalmazzák ezeket a megoldásokat, legyen szó akár a bankszektorról, a létesítménygazdálkodásról vagy éppen egy orvosi kutatóvállalatról.

Tanulja meg, hogyan egyszerűsítheti a napi IT menedzsmentet azoktól az emberektől, akik jobban ismerik a ManageEngine-t, mint a saját tenyerüket.

A rendezvény ideje alatt gyakorlati példákat láthat arra, hogyan használják az egyes iparágakban a ManageEngine rendszereket, a felhasználók az esettanulmányokkal egybekötött előadás keretében osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. Mindemellett azok a szakértők, akik napi szinten foglalkoznak ManageEngine rendszerekkel, válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

Nézze meg a programot és regisztráljon! >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.