Hirdetés
. Hirdetés

Végül ennyi projekt kap támogatást az ELKH Proof of Concept Programjában

|

Összesen 203 332 242 forint vissza nem térítendő támogatást kaptak.

Hirdetés

Idén hét projekt nyert el összesen több mint 200 millió forint támogatást az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) harmadik alkalommal meghirdetett "Proof of Concept" Programjában - közölte az ELKH.

A program középpontjában a hálózatban létrejövő kutatási eredmények gazdasági és társadalmi hasznosítása áll.

A 2023. március 10-én meghirdetett pályázati felhívásra 11 ELKH-kutatóhely együtt 48 érvényes pályázatot nyújtott be csaknem 1,2 milliárd forint támogatási igény megjelölésével, amely a rendelkezésre álló 200 millió forintos támogatási keretösszeg majdnem hatszorosa.

Hirdetés

A pályázatok értékelését a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szakértőinek bevonásával végezték az ELKH Tudományos Tanács tagjai és további független szakmai értékelők mellett.

A közlemény szerint összesen 203 332 242 forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Természettudományi Kutatóközpont és a Szegedi Biológiai Kutatóközpont két-két pályázata, valamint a Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont, a Társadalomtudományi Kutatóközpont és a Támogatott Kutatócsoportok Irodájának projektjei.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.