Hirdetés
. Hirdetés

Volocopter bemutatta elektromos légitaxiját a Paris Air Forumon

|

A szolgáltatás valószínűleg nagy sikert arat majd.

Hirdetés

A Volocopter nemcsak bemutatta elektromos légi taxiját a párizsi légi fórumon, de a cég fogadkozott, hogy a 2024-es olimpiára már üzembe állítja légi taxi szolgáltatásait. A légi taxik megvalósításáért világszerte nagy a verseny. A technológia azt ígéri, hogy segít felgyorsítani az ingázást, csökkenteni a városok zsúfoltságát és forradalmasítja a közlekedési iparágat.

A Volocopter egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy egy sikeres bemutatót követően saját taxiszolgáltatást hozzon Martletbe. A vállalat célja, hogy a 2024-es párizsi olimpiára teljes értékű szolgáltatást hozzon a francia főváros régiójába. Arra számítanak, hogy a szolgáltatás valószínűleg nagy sikert arat majd a turisták és az olimpiai látogatók körében, akik mindent élményt meg akarnak tapasztalni, amit csak lehet.

Hirdetés

"A mai első párizsi repülés rávilágít a Volocopter elkötelezettségére, hogy a 2024-es olimpiai játékok idejére légitaxi szolgáltatást hozzon a régióba. A párizsi közigazgatási régió, a Groupe ADP és a RATP Groupe szövetsége kiváló példája annak az együttműködési megközelítésnek, amelyet a legsikeresebbnek látunk a mobilitás e kategóriájának a városokba viteléhez világszerte" - mondta Florian Reuter, a Volocopter vezérigazgatója.

Edward Arkwright, a Groupe ADP vezérigazgató-helyettes többek között kifejtette, hogy a Volocopter szemléletes példája egy városi légijárműnek (UAM), illetve annak is, hogy miként nézhet ki a repülés jövője, amely egyszerre szén-dioxid-mentes és innovatív. A RE.Invent Air Mobility kezdeményezés többi partnerével együtt a Volocopter most már készen áll arra, hogy szeptemberre megkezdje első tesztrepülései a pontoise-i repülőtéren. A 2024-es olimpiai játékok idejére pedig már egy erős franciaországi UAM ipari ökoszisztéma alapjait kívánják lefektetni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.