Hirdetés
. Hirdetés

Így lesz tükörsima az átállás az új Edge-re

|

Bemutatjuk a trükköt, amivel át lehet hozni a régi változat böngészőadatait.

Hirdetés

Megjelent és letölthető a Microsoft új, Chromium alapú Edge böngészőjének Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 és Mac rendszereken futtatható változata.

A régi Edge-változatról az újra történő átállást a Microsoft azzal is igyekszik megkönnyíteni, hogy új verzióba áthozhatjuk a régi kedvenceket, előzményeket, jelszavakat és beállításokat.

Az import azonban egyelőre csak az Edge Canary változatában él, és alapértelmezésben nincs engedélyezve.  

A bekapcsolásához frissítsünk az Edge Canary-ra, majd indítsuk el a böngészőt, és a címsorba írjuk be:

edge://flags/#edge-legacy-import

Ezzel a kísérleti beállítások oldalán egyenesen a kívánt zászlóhoz ugrunk, és a lenyíló menüből azonnal engedélyezhetjuk is az opciót.

Ezután jöhet az importálás. A böngésző újraindítása után kattintsunk a jobb felső sarokban lévő három ponton, a lenyíló menüből válasszuk ki a Beállítások, Profilok, Böngészőadatok importálása elemeket, majd a lenyíló menüből a Microsoft Edge régi verziója lehetőséget (az Edge mellett más böngészőkből is behozhatunk adatokat), végül kattintsunk az Importálás gombon.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.