TP-Link: A jövő Keszthelyre érkezett - Szupersztráda a Hotel Helikonban

|

Különösen gyors, előremutató lehetőségek sorát felvonultató, egyúttal a legszínvonalasabb biztonsági megoldásokkal védett internetes alkalmazásokkal tette teljessé vendégei exkluzív kiszolgálását a keszthelyi Hotel Helikon. A korunk igényeit a legmesszemenőbbekig kielégítő, a Balaton nyugati csücskében egyedülálló szálláshelyeket kínáló tradicionális szálloda a TP-Link nagy sebességű Omada hálózata révén elhozta a jövő informatikai szupersztrádáját a magyar tengerhez.

A Keszthelyi-öböl partján magasodó négycsillagos szállodában semmit nem bíztak a véletlenre, a Hotel Helikon az idegenforgalmi szezon indulására készülve átfogó korszerűsítésen esett át. A félévszázados múltra visszatekintő hotel és környezetének teljes infrastruktúrája, illetve szolgáltatási palettája megújult, hagyományai öregbítése, patinás hírnevének megőrzése érdekében pedig immár minden korábbinál színvonalasabb kikapcsolódási lehetőségekkel, gyermek-, és családbarát programokkal, üzleti rendezvényekkel, valamint az ezekhez hátteret adó korszerű informatikai rendszerekkel várja vendégeit.

Széles sáv recepciótól a szobákig

A Hotel Helikon vendégei már érkezésük perceiben, a recepciónál kapcsolatba kerülnek a TP-Link Omada megoldásaival, és miután átvették szobájuk kulcsát, okostelefonjaikkal, laptopjaikkal azonnal felcsatlakozhatnak a nagy sebességű Wi-Fi rendszerre. Az épületfelügyelet feladatait, köztük a világításvezérlést, a mintegy félszáz biztonsági kamera képeinek folyamatos továbbítását végző hálózat a szezonkezdésre megújult 176 szobában sem hagyja támasz nélkül a vendégeket. A folyosók falára telepített vezeték nélküli hozzáférési pontok lehetővé teszik, hogy a szálloda lakói élvezzék a szobákban működő SMART TV-k szolgáltatásait, a hagyományos televíziók műsorain kívül válogathassanak az internetes médiaszolgáltatók, így a Netflix, vagy YouTube kínálatából, esetleg csatlakoztathassák IP-telefonjaikat.

Vezeték nélkül mindenütt

Az ajtónyitásokat, a fogyasztást, a számlázást egyaránt felügyelő informatikai rendszer a szálloda egész területén hűségesen elkíséri a vendégeket. Szolgáltatásai igénybe vehetők az étteremben a svédasztalos reggeli, vagy a vacsora, a hazai- és nemzetközi konyhaművészet kedvenc fogásait felvonultató, minőségi helyi alapanyagok felhasználásával készült ebéd elköltésekor, a Lobby Bár hűsítő italainak, koktéljainak kortyolgatásakor.

Akit esetleg ennyi még nem győzött meg, az kipróbálhatja a Wi-Fi erejét a háromszintes wellness részlegben, ahol a villámgyors internetelérés a legkevésbé sem csak a Spa Bárban, netán a balatoni panorámát kínáló napozóteraszon villantja meg lehetőségeit. A vendégek számíthatnak rá a különféle kozmetikai vagy masszázskezelések közben, a fitness terem cardio, stretching, és rekreációs gépeinek használata során, de akár az úszómedence kellős közepén is. Sőt, akinek az okostelefonja bírja a forró és párás levegőt, a "szauna rituálék" közben ugyancsak vethet egy-egy pillantást a legfontosabb nemzetközi hírekre, tőzsdei árfolyamokra.

Korlát szinte nincs, a Hotel Helikon új informatikai rendszere nem torpan meg az épület bejáratnál, időjárásbiztos hozzáférési pontjai a legnagyobb kánikulában is egészen a Balaton partjáig kísérik a vendégeket. A TP-Link Omada hálózata gondoskodik a biztonságról: ott lehet a szálloda területére be- és onnan kihajtó gépkocsikat megállító sorompóknál, kamerái révén a nap huszonnégy órájában árgus szemekkel őrzi a pihenő, vagy éppen az elektromos töltőknél várakozó autókat.

Wi-Fi konferencia

A Hotel Helikon új informatikai rendszerének elismertségét mutatja az is, hogy 2023. június 8-án a szálloda konferenciarészlege látja vendégül a TP-Link szállodai Wi-Fi rendszerei iránt érdeklődő szakmai közönséget, amely egy nappal később, június 9-én Budapesten, az Anna Hotelben is megismerkedhet a jövőbe mutató megoldásokkal, illetve alkalmazási lehetőségeikkel.

Csatlakozzon Ön is! Amennyiben szállodavezető, itt tud regisztrálni, ha pedig hotelinformatikával foglalkozó cég képviseletében venne részt, kérjük, ide kattintson! Az Omada Open Day rendezvényén mintegy száz szállodai vezető ismerkedhet meg a legmodernebb vezeték nélküli internetelérést biztosító felhő alapú hálózati megoldásokkal, illetve azok előnyeivel, képességeivel.

A hotel recepciójáról külön bejáraton keresztül, lifttel megközelíthető, balatoni panorámával csábító konferenciateremben és a hozzá tartozó teraszon természetesen az Omada hálózata biztosítja majd az informatikai hátteret.

A rendezvény előadóira vár a feladat, hogy megmutassák, a TP-Link hálózati megoldásai milyen módon járulhatnak hozzá egy szálloda hatékony, egyben biztonságos üzemeltetéséhez, a vezetői igényekhez igazodva összeállított automatikusan készülő, akár elektronikus levélben is lekérhető rendszerstatisztikák mennyiben könnyítik meg, egyszerűsítik a máskor nehezen átlátható helyzetek gyors megválaszolását.

TP-Link
Az 1996-ban alapított TP-Link mára az egyik vezető SOHO és SMB hálózati gyártó, valamint forgalmazó, illetve a világ első számú vezeték nélküli (Wi-Fi) termékeinek gyártója és forgalmazója, innovatív egyúttal díjnyertes megoldásokat kínálva a globális és hazai piacon. A TP-Link immár a világ 170 országában van jelen, és több tízmillió felhasználót szolgál ki nap mint nap.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.