Hirdetés
. Hirdetés

12 másodpercenként telepítenek SUSE Linuxot

|

2005. augusztusában indult el az openSUSE.org projekt, azóta több mint 13 millió oldalletöltést és a SUSE Linux szoftver több mint 750 000 ellenőrzött telepítését regisztrálták a weboldalon. A SUSE Linux alkalmazást naponta legalább 7000 példányban, azaz átlagosan 12 másodpercenként telepítik világszerte.

Hirdetés

Az openSUSE projekt megkönnyíti az egyes verziókhoz és fejlesztésekhez való hozzáférést, valamint hamarosan új erőforrásokat és programokat kínál a díjnyertes SUSE Linux disztribúció továbbfejlesztéséhez. A SUSE Linux minden megoldást tartalmaz, amire a felhasználóknak szüksége lehet a Linux bevezetése során. A fejlesztők világszerte javaslatok, hibajavítások ezreivel és jelentős visszajelzésekkel járulnak hozzá a Novell vezető Linux disztribúciójának tökéletesítéséhez.

Az openSUSE projekt 2006. elején kezdi meg egy nyilvános fejlesztési keretrendszer kiadását. Ez a keretrendszer a nyílt forráskód közösség tagjai és a külső alkalmazásfejlesztők számára egyaránt olyan eszközöket és erőforrásokat biztosít, amelyek használatával könnyedén hozzátehetik saját kód- és patch-javaslataikat a SUSE Linux fejlesztéséhez. A keretrendszerhez több kódkönyvtár és egy nyilvános fejlesztési szerver tartozik majd, amelyekhez minden regisztrált projekttag hozzáférhet. A Novell így leegyszerűsíti a SUSE Linux és a SUSE Linux-alapú disztribúciókon futó szoftvercsomagok és alkalmazások létrehozását.

"A SUSE Linux felhasználók továbbra is támogatják a Novell projektjét, nagy számban telepítik a szoftvereket és keresik a Novell csapatával való együttműködési lehetőségeket. Számuk ma már több millióra tehető világszerte " - mondta Jeffrey Jaffe, a Novell elnökhelyettese és műszaki igazgatója - "Az openSUSE projekt iránt mutatott hatalmas érdeklődésből is látszik, hogy a felhasználók komolyan foglalkoznak az általuk használt szoftverek formálási és fejlesztési lehetőségeivel. Örülünk a nagyarányú részvételnek, és megerősítjük elkötelezettségünket a SUSE Linux, az egyik legnépszerűbb disztribúció további fejlesztése iránt" - tette hozzá Jaffe.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.