Hirdetés
. Hirdetés

13 éves a Vatera

|

Idén októberben ünnepli 13. születésnapját az ország leglátogatottabb piactere, a Vatera.

Hirdetés

A 25,5 millió aukció, a több mint 130 milliárd forintos átmenő forgalom, és a közel 30 millió eladott termék mutatják meg a Vatera elmúlt 13 évét, ahol a napi átlagos látogatásszám ma már meghaladja az 520 ezret.

Hirdetés

„Az elmúlt több mint egy évtized során felhasználóinknak köszönhetően a vaterázás fogalommá vált, és ma már bátran mondhatjuk, hogy a Vaterán bárki bármit megtalál: emlékezzünk csak az élettelen légy test esetére. Az elmúlt 13 évben folyamatosan szem előtt tartottuk a vaterázók igényeit, és elvárásaiknak megfelelően és velük együtt fejlődtünk és fejlesztettük az oldalt. A születésnap alkalmából most átfogó megújulás vár a Vaterára, amely a dizájnt és a funkciókat is érinti majd” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.