Hirdetés
. Hirdetés

1,38 milliárdot bukott a Kodak

|

Még mindig a csődöt igyekszik elkerülni az egykor nagy hírnevű gyártó.

Hirdetés

Az elmúlt két évben a Kodak számos üzletágától szabadult meg, sok dolgot feladott, más dolgokat pedig eladott. Mindezt annak reményében, hogy elkerüli a csődöt, és a vállalat a mai napig pozitívan áll hozzá a kérdéshez, és bizakodik. 

Ami mindennek a pénzügyi oldalát illeti, a Kodak nem áll valami fényesen jelenleg. A gyártó tulajdonképpen veszteséges volt 2012-ben, és ráadásul kétszer annyi pénzt vesztett el, mint a 2011-es év során. Minderre egy, a befektetőknek tartott éves jelentés alatt derült fény.

Számokban kifejezve a Kodak 2012-es vesztesége nagyjából 1,38 milliárd dollárt, vagyis 1,06 milliárd eurót jelent. Bármennyire is rossznak hangzik ez a szám mínuszban, a Kodak ennek ellenére számított rá, az összeg pedig egyezik a várakozásokkal. A Kodak számára az egyetlen lehetőség a digitális nyomtatás maradt, itt ugyanis még mindig erősnek mutatkozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.