Hirdetés
. Hirdetés

180 millió eladott tablet 2014-ben

|

A Corning előrejelzései szerint a tavalyi 20 milliós eladások 2014-re évi 180 millióra nőnek.

Hirdetés

A tabletpiac rendkívül népszerű lett az utóbbi időben, és bár abban a legtöbben egyetértenek, hogy a piac szép jövő előtt áll, számszerű becslésekből eddig kevés volt. A Corning úgy döntött, ezért kiad egy előrejelzést a tábla-PC-k jövőbeli értékesítésével kapcsolatban.

 

A tabletek az elmúlt évtized legnagyobb találmányai közé sorolhatóak. Fontos megjegyezni, hogy maga a tablet nem egy új dolog, azonban az azt praktikussá és mai értelemben kedveltté tévő technológiák, mint például a meggyőzően jó multi-touch-rendszerek csak az utóbbi időkben fejlődtek ki.

 

 

 

 

2010 elején, az iPadről szóló első pletykákkor még a legtöbben szkeptikusak voltak, és az eszköz megjelenése után is biztosra vélték a gyártók, hogy a netbookjaik nincsenek veszélyben a tabletek miatt. Azonban később tudomásul kellett venniük, hogy a felhasználók nem igénylik olyan mértékben a fizikai billentyűzetet, mint azt ők gondolták.

 

A tavalyi évben 20 millió tabletet értékesítettek, a Corning előrejelzései szerint ez a szám 2014-re 180 millióra nő. A vállalat azt is kiemelte, hogy a jövőbeli tableteknek megfelelően erős és ellenálló üvegfelületre lesz szüksége, aminek emellett kiváló képminőséget és felhasználói élményt kell nyújtania (a cég egyébként elsősorban speciálisan ilyen anyagokkal foglalkozik).

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.