Hirdetés
. Hirdetés

3D-s céget vásárolt az SAP

|

Az SAP 3D vizualizációs eszközöket kínáló céget vásárol meg, így a jövőbeli üzleti kimutatások sokkal látványosabbak lesznek.

Hirdetés

SAP
SAP

A felvásárlás pénzügyi részleteit egyik fél sem részletezte, csupán annyit ismertettek, hogy az SAP megvásárolja a 3D vizualizációs eszközöket készítő Right Hemisphere nevű vállalkozást.

A vállalati megoldásokat gyártó és forgalmazó SAP szerint a vállalati információ és a 3D látvány egy győztes elegy. Segítségükkel az alkalmazottak könnyen tudnak kommunikálni és együttműködni, miközben erőteljes emberi érzékelési formát, a látást használják.

A Right Hemishpere technológiája az SAP Business Suite ERP alkalmazásaiban jelenik majd meg. A gyártásban vagy a szolgáltatásban dolgozók munkáját animált termékkel segítenék, illetve "intuitív vizuális hozzáférésük" lenne az alkatrészekhez vagy a raktári készlethez - áll az SAP nyilatkozatában. A két cégnek egyébként is sok közös ügyfele van.

Az SAP a mobilitás alkalmazásaiban is használná a megoldást, illetve az elemzői megoldások terén is. A Right Hemisphere a CAD könnyebben használható, olcsóbb alternatívájaként pozicionálta magát. Egyik terméke, a Deep Exploration segítségével a meglévő CAD vagyont interaktív vizuális munkautasítássá, illetve PDF, HTML vagy PowerPoint dokumentumokká tudják konvertálni a felhasználók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.