Hirdetés
. Hirdetés

457 millió forint fizetés a semmiért

|

Határozottan megéri a Microsoftnál vezető beosztásban húzni az igát.

Hirdetés

Mint tegnap már beszámoltunk róla, a Microsoft idei első negyedéve kiválóra sikeredett, a vállat ugyanis 20,49 milliárd dolláros bevétel mellett 6,06 milliárd dollár profitot termelt. A beszámoló kiadásával párhuzamosan a cég bejelentette, hogy Peter Klein pénzügyi igazgató az aktuális negyedév végeztével távozik a cégtől, az utódjának személye egyelőre nem ismert.


Az úriember közös megegyezéssel távozik a Microsofttól, méghozzá a szoftvercég a tőzsdefelügyelethez eljuttatott beszámolója alapján valószínűleg a lenti fotón láthatónál is szélesebb mosollyal az arcán. A dokumentum alapján amennyiben Klein nem valamelyik riválisnál folytatja a távozása utáni 12 hónapban a pályafutását, akkor a vállalat 2014 elején és közepén is megörvendezteti egy-egy 1 millió dolláros átutalással. A hír írásának pillanatában 2 millió dollár nagyjából 456,83 millió forintnak felelt meg.


Természetesen a szerződésben akad még néhány apróság, amelyek megsértése esetén nem jár a bónusz: többek közt Klein nem ócsárolhatja a munkáltatóját, továbbá üzleti titkokat sem árulhat el senkinek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.