Hirdetés
. Hirdetés

A Facebook a YouTube babérjaira tör

|

El akarja szipkázni a felhasználókat a YouTube-tól videókhoz készült hírfolyamával a közösségi oldal?

Hirdetés

Már egy ideje tapasztalhatjuk, hogy szemet vetett a videókra a Facebook, melynek eredményeképpen egyre több klip tűnik fel a hírfolyamokban. Megkeresésük azonban komoly nehézségekbe ütközött, egészen mostanáig. A folyton-folyvást új szolgáltatásokat kipróbáló és bevezető közösségi oldal most bejelentette, hogy az iOS mobil operációs rendszerhez készült Facebook appban egy olyan külön lapot tesztel, amelyen kizárólag videók lesznek. Ide úgy kerülhetnek be a filmek, hogy későbbi megtekintésre elmentjük a hírfolyamban megjelenő, tetszésünket elnyerő videókat. Ez még azonban nem minden, egy videó megtekintése után a Facebook hasonló témájú videókat is ajánlani fog megtekintésre, csakúgy, mint a YouTube.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.