Hirdetés
. Hirdetés

A Facebook lesz a YouTube riválisa?

|

Naponta 4 milliárdnyi videomegtekintést regisztrál a világ legnagyobb közösségi szolgáltatása.

Hirdetés

Ha egyszer valamibe a Facebook belekezd, az gyors növekedésre számíthat a közösségi webhely hatalmas felhasználói bázisának köszönhetően (jelenleg a Facebooknak havonta 1,5 milliárd aktív felhasználója van). Ez történhet az interneten egyébként is nagyon népszerű videomegosztással, amelybe a világ legnagyobb közösségi szolgáltatása nagy erőkkel szállt be az elmúlt év során. Ennek eredményeképpen naponta immár 4 milliárdnyi videomegtekintést regisztrálnak, amelyek háromnegyedét mobil eszközökről kezdeményezik. Tavaly szeptemberben még csak 1 milliárdnyi videót tekintettek meg a facebookozók. Ezekhez a sokkoló számokhoz némi trükk is hozzájárul, egyrészt az automatikus lejátszás funkció, másrészt az, hogy a Facebook egy videónál a három másodpercnél hosszabb lejátszásokat számolja el megtekintést, ami azt jelenti, hogy a videókba való igen rövid betekintések is javítják a statisztikát.



Ennek ellenére a videomegtekintések számának gyors növekedése miatt komolyan számolni kell azzal, hogy a Facebook a YouTube vetélytársává válhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.