Hirdetés
. Hirdetés

A Facebook titokban törölte Zuckerberg Messenger-üzeneteit

|

Az üzenetek egyszerűen eltűntek a címzettek postafiókjából.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook elismerte, hogy a cég titokban törölte Mark Zuckerberg izgazató számos, Messengeren küldött üzenetét.

Miután a Sony Pictures e-mailjeilt meghekkelték 2014-ben, a Facebook megerősítette a vezetők kommunikációjának védelmét, mondta el a cég szóvivője. Ennek részeként korlátozták Zuckerberg üzeneteinek megőrzését a Messengeren.

Zuckerberg régi üzenetei egyszerűen eltűntek a beszélgetésekből, és már nem is letölthetők sehonnan. A Facebook idáig nem szólt az üzenetek eltávolításáról, egyszerűen csak törölte őket a címzettek Messenger postafiókjából.  A közönséges Facebook-felhasználók nem tudják saját üzeneteiket kivarázsolni más felhasználók Messenger fiókjából, a Facebook-vezérnél tehát különleges eljárást alkalmazott a cég.

Jövő héten is ilyen jókedvű lesz Zuckerberg?

A Facebook most elismeri, hogy kettős rendszert használ, amelyben a mezei felhasználóknak együtt kell élnie saját régi, ostoba szövegeivel, míg Zuckerberg üzeneteit felszippantja egy fekete lyuk. A jövő héten esedékes kongresszusi meghallgatáson nyilván erről is megkérdezik majd a Facebook fejét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.