Hirdetés
. Hirdetés

A hackerek nem nyaralnak

|

A nyugodt uborkaszezon helyett gőzerővel folyik mindenhol a munka, folyamatos a rendelkezésre állás, zajlanak a fejlesztések, képzések, és a mozgalmas ősz előkészítése.

Hirdetés

Bozsó Julianna, a NewCo ICT Security Services ügyvezetője szerint a biztonságot egy pillanatra sem szabad figyelmen kívül hagyni: „Egy olyan szolgáltatócégnek, mint a NewCo ICT Security Services, a nyári időszak csak nagyon kevés változást jelent a mindennapi folyamatokban.

Hirdetés

A hackerek nem szeretnek nyaralni, sőt, tapasztalataink szerint ki is használják, hogy sokan szabadságon vannak, és kevesebb emberrel kell a vállalatoknak, cégeknek megbirkóznia a napi feladatokkal! Természetesen az ügyfeleink számára nyújtott rendelkezése állásunkat és a reakcióidőket ilyenkor is tartanunk kell.

Bár a célunk minden esetben a megelőzés, mégis előfordulhat incidens, ami adott esetben többletfeladatokat róhat ránk is, nemcsak az ügyfeleinkre, partnereinkre! Sokan erre az időszakra időzítik az új technológiák beüzemelését, éves rendszerkarbantartások elvégzését, amikben ugyanúgy számítanak a szakértelmünkre, mint az év többi időszakában.

 

Üzletileg persze mi is érezzük, hogy nem annyira erre az időszakra esnek a fontos pénzügyi döntések és szerződéskötések!

Ez az időszak arra is megfelelő, hogy a szakembereink továbbképzését, szakmai fejlődését elősegítő programokat támogassunk, az esetleges elmaradt adminisztrációkat bepótoljuk. A munkatársaink nyári pihenését, feltöltődését is fontosnak tartjuk, alapvető, hogy kellően kipihenve mindannyian felkészüljünk a szeptembertől induló aktív sales- és marketing-időszakra.”

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.