Hirdetés
. Hirdetés

A Lloyds technológiai szempontból a világ legfejlettebb biztosítási piacterét építi

|

A lépés kulcsfontosságú mérföldkő a vállalat jövője szempontjából.

Hirdetés

A Lloyd's, amely a világ vezető kereskedelmi, vállalati és speciális kockázati megoldások piacterének számít, valamint a Nemzetközi Biztosítók Szövetsége (IUA) bejelentette, hogy többéves megállapodást írtak alá a londoni piac átalakítása érdekében. A megállapodást a Lloyd's Market Association (LMA) is támogatta.

A világ legnagyobb biztosítási központjaként a londoni biztosítási piac a globális kereskedelmi (viszont)biztosítási piac 7,6 százalékát képviseli, 47 ezer embert foglalkoztat az Egyesült Királyságban, és a londoni City GDP-jének közel negyedét teszi ki, bruttó díjbevételének értéke pedig meghaladja a 110 milliárd dollárt.

Hirdetés

Ez a megállapodás kulcsfontosságú mérföldkő a Lloyd's jövője szempontjából. Az átalakulás során a biztosítási piacon a nagyrészt papír alapú, analóg folyamatok adatközpontú, automatizált és költséghatékony folyamatokká alakulnak át. A technológiát szállító DXC újratervezi a piac teljes informatikai rendszerét, és egy AWS-en futó felhő-natív digitális platformot fejleszt ki, amely felváltja a régi nagyszámítógépeket, miközben automatizálja a manuális folyamatokat.

John Neal, a Lloyd's vezérigazgatója elmondta: "A DXC, a Lloyd's és a teljes londoni piac… átállhat egy olyan egységes platformmegoldásra, amely automatizált feldolgozást és könyvelést ad a piac számára, jelentősen csökkenti a működési költségeket, és sokkal gyorsabb, jobb szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek."

Az átalakítás növeli a rugalmasságot, a biztonságot és az új alkalmazások telepítésének sebességét. Emellett olyan eszközöket is ad a piac számára, amelyekkel az adatok és az elemzések révén nagyobb üzleti értéket tudnak majd előállítani. Ezek a képességek együttesen javítják a londoni piac agilitását és teljesítményét, növelve a piaci feltételekhez való gyors alkalmazkodási képességét - áll a Lloyd's közleményében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.