Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft és a Lenovo megerősítette globális szerződését

|

A kínai hardveróriás és a redmondi szoftverhatalom továbbra is együtt működik a Windows operációs rendszer terjesztésében.

Hirdetés

A számítógépeit 65 országban értékesítő kínai Lenovo és a redmondi szoftveróriás megállapodást írt alá arról, hogy a kínában gyártott gépekre előre telepítik a Windowst. A szerződés keretében a Lenovo 1,2 millió dolláros operációsrendszer vásárlással számol a következő évre. A Microsoft által kibocsátott sajtóközlemény csak "Windowst" említ, így nem tisztázott, hogy kizárólagosan XP-ről, vagy a jövő év elejére ígért Vistá-ról is szó van. A megállapodás azért is fontos, mert így javulhat a kínai piacon a jogtiszta szoftverek felhasználásának aránya.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.