Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft legsikeresebb partnerei

|

Az elmúlt pénzügyi évben az Atigris és az Abesse volt a Microsoft Magyarország legjobb nagyvállalati partnere.

Hirdetés

A Microsoft növekedése és sikere nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, a partneri tudás fejlesztésének és a partnereink által nyújtott hozzáadott értéknek köszönhető - mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója, aki a leányvállalat évi partneri rendezvényén díjakat adott át a legnagyobb üzleti sikereket és a legjobb pénzügyi eredményeket elérő nagyvállalati partnereknek. Az elmúlt pénzügyi évben a szoftverlicencek értékesítéséből származó bevételek alapján az Atigris, a Gold Certified minősítések számát tekintve pedig az Abesse volt a Microsoft Magyarország legjobb nagyvállalati partnere.

Az informatikai megoldások fejlesztése terén a Microsoft minden megoldási területen két-három minősített partnerrel dolgozik együtt, akiknek teljes körű szakmai és üzleti támogatást biztosít: szakmai tréningeket tart, konferenciákat szervez, marketingakciókat ajánl, fejlesztési támogatást és tanácsadást nyújt. Az Atigris Informatika Zrt. és az Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt. mellet a Microsoft Magyarország rendezvényén elismerésben részesült a Synergon Informatika Nyrt. mint a legdinamikusabban fejlődő nagyvállalati partner. Az Atigris emellett a legkiemelkedőbb nagyvállalati infrastruktúra partnernek járó díjat is átvehette.

Nagyvállalati területen a 2006-os pénzügyi év Microsoft alkalmazásává a Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Zrt. MonDoc rendszerét választották.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.