Hirdetés
. Hirdetés

A Microsoft megtiltja alkalmazottainak az Apple terméket vásárlását

|

Sajtóhírek szerint a Microsoft egy belső e-mailben értesítette a vállalat marketing, sales, szolgáltató, IT és más további szervezeteinek dolgozóit, hogy megtiltják a Mac és iPad termékek vásárlását a cég pénzéből.

Hirdetés

A belső e-mailt, amely a ZDnet egyik újságírójához is eljutott Alain Crozier, SMSG (Sales, Marketing, Services, IT, & Operations Group) részlegének pénzügyi főigazgatója írta. Az SMSG, amelybe az első vonalban dolgozó kereskedők, üzleti értékesítők, szolgáltatók és az ügyféltámogatásért felelős emberek is beletartoznak, a vállalat 46 ezer dolgozóját fogja össze.

Crozier azt írja a március 14-én kelt „Apple beszerzések” tárgyú e-mailben, hogy a részlegnél új szabályt hoztak, amely szerint Apple termékek (Mac és iPad) nem vásárolhatók a cég kontójára. Az USA-ban a Microsoft beszerzési katalógusából törlik ezeket a termékeket, a világ többi részén pedig konzultálnak a pénzügyi és beszerzési csoportokkal, hogy a megfelelő eljárást vezessék be.

A Microsoft a ZDnet újságírójának nem kommentálta a levelet, nem erősítették meg, és nem is tagadták annak tartalmát.

A cég egyébként mind a 89 ezer dolgozóját 2010-ben ingyen ellátta Windows Phone telefonokkal, ahogy 2007-ben az Apple is ezt tette az iPhone megjelenésekor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.