Hirdetés
. Hirdetés

A Netpincért díjazta a szakma

|

A népszerű ételrendelő oldalt tartották a legjobbnak idén.

Hirdetés

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott „Év Internetes Kereskedője Díj" 2008. évi nyertese az online piacteret működtető Netpincér.hu weboldal lett.

A Netpincér.hu - amely az elmúlt évben az Év Legígéretesebb Kereskedője díjat nyerte el - beváltotta a hozzá fűzött reményeket, s idén jogot szerzett arra, hogy egy évig használhassa „Az Év Internetes Kereskedője 2008" megjelölését,  valamint elnyerte az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott online kampányt. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztotta az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is, amely elismerést az OrangeWays.com zsebelt be. Az idei évben a zsűri úgy döntött, hogy különdíjjal értékeli a G'Roby online shopot, amely több éve minőségi, folyamatosan megújuló online tevékenységet folytat, dinamikusan növekszik.

A zsűri a döntéshez többek között értékelte a vállalkozások üzleti modelljét, az alapkoncepció és ötlet egyediségét, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, valamint a megvalósítás és a használhatóság minőségét is.

A tíz döntőbe jutottból több ún. online piactér, amelynek saját termékei nincsenek, hanem közvetítői munkát végeznek. Ilyen az idei nyertes Netpincér is, valamint a már nem csak műszaki cikkek kínálatát összegyűjtő Depo, illetve a két legnépszerűbb virtuális aukciós piactér, a Vatera és a Teszvesz, valamint az idei versenyen elsőként a top10 közé került utazási szolgáltatásokat közvetítő UtiSúgó portál is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.