Hirdetés
. Hirdetés

A Nintendo is árat csökkent

|

Folytatódik az árverseny a játékkonzolok piacán. Mostantól hivatalos: vasárnaptól a Nintendo 50 dollárral csökkenti a Wii konzol árát.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja annak, hogy a Sony bejelentette a PlayStation 3 új változatát, 100 euróval alacsonyabb áron, mint az addigi verziók. A Sony lépése után nem sokkal a Microsoft is lejjebb vitte az Xbox 360 verziók árait. Így a Microsoft konzol legolcsóbb változata ugyanannyiba kerül, mint a Nintendo Wii. A tengerentúlon értékesített konzolok számát tekintve a Microsoft nagyon megközelítette a Nintendot, így azért, hogy a japán cég megtarthassa amerikai trónját, szintén árat csökkent.

Az ár alacsonyabb, a tartalom változatlan
A szeptember huszonhetedikétől életbe lépő, 199,99 amerikai dolláros ár mellé változatlan tartalom társul. A Wii dobozában ugyanazokat a hardveres és szoftveres kiegészítőket (Wiimote, Nunchuk és Wii Sports) találják a vásárlók, mint eddig. Az árcsökkentéssel két, a Nintendo világában húzócímnek számító szoftver - New Super Mario Bros és Wii Fit Plus - megjelenési idejét is közzé tették, amitől az eladások további növekedését várják. Az előbbi november 15-én, az utóbbi október negyedikén érkezik.

 Nintendo Wii, az árverseny folytatódik

Nintendo még a csúcson
A Nintendo Wii-ből és a Nintendo DS hordozható konzolból még mindig több fogy az Egyesült Államokban, mint a konkurensek modelljeiből, a Wii eladásai az elmúlt pár hónapban elkezdtek dadogni és az Xbox 360 eladások kezdték megközelíteni a Nintendo konzolét. A Sony árcsökkentése eredményezheti azt, hogy a PlayStation 3 értékesítések is felzárkóznak a következő pár hónapban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.