Hirdetés
. Hirdetés

A Nokia intelligens otthoni világítástechnikai termékekhez adja a nevét

|

Egy híd, egy tárcsa, egy lapkakapcsoló, egy négygombos billentyűzet és egy intelligens konnektor mind részei az új termékplatformnak.

Hirdetés

A Nokia neve a mobiltelefonok világábnan ismerősen cseng, köszönhetően a márka okostelefonok megjelenése előtti dominanciájának. Ma már a Nokia nem foglalkozik telefonok gyártásával, bár a nevével még mindig találkozhatunk a boltok polcain, mivel a márkanevet a HMD Global finn okostelefon-gyártónak licencelték. Az okostelefon azonban nem az egyetlen "okos" termék, amelyre a Nokia hajlandó ráütni a nevét. A Nokia Smart Lighting az intelligens otthoni világítás és elektromosan vezérelhető termékek egy csomagja.

Az új, Nokia márkanévvel ellátott intelligens világítási termékeket a Smartlabs cég tervezte. A Nokia Smart Lighting termékek egyszerűséget ígérnek a telepítéstől a használatig. Egy híd, egy tárcsa, egy lapkakapcsoló, egy négygombos billentyűzet és egy intelligens konnektor mind részei az új termékplatformnak. Bármilyen meglévő izzó beköthető, és bármilyen lámpatesttel vagy vezetékkonfigurációval működik. Ezeket a termékeket nem kell Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatni, mert a rendszerét egy rádiófrekvenciás és powerline hálózatot kombináló kettős hálózaton keresztül tartja aktív és érzékeny állapotban. A rendszert érintéssel, hangalapú asszisztenssel (Google Assistant vagy Amazon Alexa) illetve mobilalkalmazással (iOS és Android) lehet vezérelni.

Hirdetés

A Nokia Smart Lighting rendszert úgy tervezték, hogy a meglévő világítást javítsa, miközben a költségeket a lehető legalacsonyabban tartja. Ez azt jelenti, hogy ha valaki olyan "csicsás" dolgokra számít, mint a színes fények, akkor inkább más márkák között kellene keresgélnie. Viszont annak ez lehet a megfelelő megoldás, aki nem szeretné lecserélni a világítást, de nagyobb kontrollt akar a háza felett.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.