Hirdetés
. Hirdetés

A Ricoh átszervezi a tervezési és gyártási funkciókat

|

A Ricoh úgy határozott, hogy átszervezi a hazai tervezési és gyártási funkciókat.

Hirdetés

Elsősorban a képalkotó berendezések tervezési és gyártási funkcióit azáltal, hogy a Ricoh termék-előállító leányvállalatait és a Ricoh egy részét két vállalatra osztják szét — az egyik felel a tervezésért és a másik a gyártásért —, melynek elindítását 2013 áprilisára tervezik.

Mivel a Ricoh Csoport radikális változásoknak néz elébe az üzleti élet területén, tekintve például az egyre erősödő jent és az egyre keményebb globális versenyhelyzetet, ezért saját átformálása folyamatában egy magasabb szintű, versenyképesebb szervezet létrehozását kívánja elérni, amivel tovább folytathatja a növekedést a fennálló viszonyok mellett is. Az újraszerveződés célja, hogy megerősítse a Ricoh Csoport képalkotó berendezéseinek tervezési és gyártási funkcióit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.