Hirdetés
. Hirdetés

A Roche legnagyobb szolgáltatóközpontjává vált budapesti cége

|

A vállalat 2020 óta több mint 800 magasan képzett, angolul beszélő kollégát vett fel a meglévő pénzügyi, HR, IT -, illetve az új területekre.

Hirdetés

A Roche biotechnológiai vállalat legnagyobb szolgáltatóközpontjává vált budapesti cége, amelynek létszáma 2022 végén elérte a kétezret - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

A világ egyik legnagyobb biotechnológiai vállalata, a Roche 2006-ban Budapesten alapította meg a Roche Services & Solutions (RSS) szolgáltatóközpontot, amelynek dolgozói létszáma azóta folyamatosan nőtt.

A központ 152 Roche leányvállalat innovatív egészségügyi munkáját támogatja az EMEA - Európa, Közel-Kelet és Afrika - régió 58 országában.

Hirdetés

A közleményben kiemelték, hogy a vállalat 2020 óta több mint 800 magasan képzett, angolul beszélő kollégát vett fel a meglévő - pénzügyi, HR, IT -, illetve az új területekre, mint például a globális digitális központba, amely branding, közösségi média és kiadványszerkesztési szolgáltatásokkal támogatja a Roche leányvállalatokat, míg a szabályozási részleg az engedélyeztetési folyamatokban vállal kulcsszerepet.

A cég kétezer munkatársa szabadon döntheti el, hogy a vállalat irodaházából, vagy otthonról dolgozik, esetleg távmunka szerződéssel csak havonta egyszer jár be, amennyiben Budapesttől távolabb lakik - írták a közleményben.

A nyilvánosan hozzáférhető cégadatok szerint a Roche Szolgáltató (Európa) Kft. 2021. évi értékesítési nettó árbevétele meghaladta a 19,9 milliárd forintot az előző évi 14,2 milliárd forint után. A cég adózott eredménye 2021-ben 872 millió forintot tett ki a 2020. évi 420 millió forinttal szemben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.